DOWN-TOWN

DOWN-TOWN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 391 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Down-Town. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 10:15 Helaas miste alle sauzen en salade die bij het hamburger menu's zouden zitten. De hamburger was niet heel speciaal, en de friet was koud en klef. Ook de gebakken champions waren gedeeltelijk verbrand.
4 sep 2022 om 14:41 Helaas ontbraken de salades en waren de aardappelkroketten slap en de friet lauw en slap. We zouden teruggebeld worden maar dat is niet gebeurd.
25 jul 2022 om 0:21 Zoals altijd snelle bezorging en de spareribs uitmuntend , lekker mals en sappig. Frietjes warm en nog krokant portie was alleen minder als ik gewend ben maar ja is overal zo tegenwoordig , inflatie.
25 jun 2022 om 17:58 Eten hadden we voor 20.15 uur besteld en was er al om kwart voor 8.. helaas want dat kwam dus niet echt uit. De sauzen en de salade die bij het (vrij dure) hamburger menu zaten er niet bij en de patat was koud.
16 mei 2022 om 22:33 Eten prima en zeer vlotte vriendelijke bezorging!
27 apr 2022 om 21:13 Ijs was nog noet gesmolten dus perfect!
27 apr 2022 om 19:47 Grote bestelling gedaan. Helaas misde alle sauzen en was de friet slap. Vlees gerechten en burgers waren lekker
16 apr 2022 om 22:35 I ordered a pancake with strawberries and whipped cream and i recieved pancake with powder sugar and whipped cream, no strawberries, very disappointing, but food was tasty.
5 mrt 2022 om 21:52 Ik had verkeerd besteld, Ik had zin in varkenshaasje en had per ongeluk ribbetjes ( lust ik niet) Maar heb wel geproeft en de smaak zat goed. Volgende keer juiste aanklikken
4 mrt 2022 om 18:20 Heel erg lekker eten! Burger en spareribs zijn zeker aan te raden.
3 mrt 2022 om 22:35 Eten was prima maar een hele onvriendelijke bezorger kwam geen lachje van af....
22 feb 2022 om 7:53 Eten was er snel maar Zat geen mayo bij de patat en geen salade bij de hamburger. 15 euro voor een hamburger en een zak slappe friet is veels te duur. Bestel hier niet weer.