DOWN-TOWN

DOWN-TOWN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Down-Town. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 22:33 Eten prima en zeer vlotte vriendelijke bezorging!
27 apr 2022 om 21:13 Ijs was nog noet gesmolten dus perfect!
27 apr 2022 om 19:47 Grote bestelling gedaan. Helaas misde alle sauzen en was de friet slap. Vlees gerechten en burgers waren lekker
16 apr 2022 om 22:35 I ordered a pancake with strawberries and whipped cream and i recieved pancake with powder sugar and whipped cream, no strawberries, very disappointing, but food was tasty.
5 mrt 2022 om 21:52 Ik had verkeerd besteld, Ik had zin in varkenshaasje en had per ongeluk ribbetjes ( lust ik niet) Maar heb wel geproeft en de smaak zat goed. Volgende keer juiste aanklikken
4 mrt 2022 om 18:20 Heel erg lekker eten! Burger en spareribs zijn zeker aan te raden.
3 mrt 2022 om 22:35 Eten was prima maar een hele onvriendelijke bezorger kwam geen lachje van af....
22 feb 2022 om 7:53 Eten was er snel maar Zat geen mayo bij de patat en geen salade bij de hamburger. 15 euro voor een hamburger en een zak slappe friet is veels te duur. Bestel hier niet weer.
14 feb 2022 om 7:54 Veel te vet. Vrijwel direct last van mijn buik.
23 jan 2022 om 19:06 Juist niet de correcte hot dogs ontvangen maar toch lekker
1 jan 2022 om 21:15 Wat lekker om na omstandigheden zo'n heerlijke maaltijd te mogen benutten
24 dec 2021 om 19:15 Alles was in orde, eten was nog goed warm, ruim voldoende en lekker. Ook de levering was prima, had anderhalf uur van te voren besteld om het netjes rond 17:00 te ontvangen. Toppie